Glasögoncentralen – i Markaryd sedan 1968.

Välkommen till Glasögoncentralen i Markaryd. Vår långa erfarenhet och kompetens ger dig det bästa resultatet och den bästa produkten.

Är det något vi kan så är det glasögon!

 

 

Vårt företag

Glasögoncentralen startades på 1950-talet av Folke Kronqvist i Älmhult. Sonen Kjell Kronqvist tog över och 1968 öppnades verksamheten i Markaryd. Tredje generationen, i form av Mattias Kronqvist, började 1993 och driver idag företaget tillsammans med hustrun Lotta Kronqvist.

Kvalitet

Kvalitetstänkandet har alltid stått i centrum för Glasögoncentralens verksamhet. Som oberoende och fristående Optikerföretag har vi under åren valt ut de absolut bästa leverantörerna när det gäller bågar, glas och övriga produkter. Allt för att kunna leverera produkter av absolut högsta kvalitet.

 

Personlig service

Vi tror på kommunikation och det personliga mötet för att kunna leverera den bästa produkten. Glasögon är en stor del av vardagen och vi lägger mycket tid på att individanpassa våra produkter för bästa synupplevelse och trivsel.

 

Garantier

Vi arbetar med leverantörer som håller högsta kvalitet och lämnar också långtgående garantier på både bågar och glas.

Två års garanti på bågen med kostnadsfria justeringar och tre års garanti på glasen.
Regler för gällande bidrag hittar du under Glasögon.

 

Ögonhälsa

En synundersökning hos oss är inte bara en mätning av styrkan för dina glasögon utan också en kontroll av dina ögons allmänna hälsotillstånd. Vi upptäcker Glaukom (grön starr),  Cataract (grå starr) och torra ögon.
Vi har väl inarbetade kontakter med ögonläkare vid behov av remiss.

Glasögoncentralen

Kvarngatan 20, 28531 Markaryd

0433-12225

info@gcmarkaryd.se

Hitta oss